HOME RESTAURANT MENUKAART ZALEN ACTUEEL ROUTE EN CONTACT
ONZE MENU'S


VOORGERECHTEN
Terrine van eendenlever met een compote van peren en gegrilde kruidkoek
€ 17,50

Rijke "Bisque" van kreeft, krab en garnalen
€ 14,50

Rillettes van kippendij met vadouvan, geserveerd met een kleine "Ceasar" salade
€ 14,00

Tartaar van kabeljauw, zoetzure groenten, piccalilly en kibbeling
€ 14,50

"Bruschetta XL" met Iberico ham, zacht zure champignons, Cantal en truffel
€ 15,25

Coquilles st. Jacques, licht gegratineerd met witte boter, prei en haringkuit
€ 16,00

"Presse" van tamme eend, kleine salade van aardappel, augurk en gebrande ui
€ 15,00

Halve, met dragonboter, gegrilde zeekreeft - 2 pers. -
€ 19,25 pp.



HOOFDGERECHTEN
Geroosterde poon met romige wilde spinazie, bospeen en gevogeltejus met peterselie
€ 23,50

Zeeduivel van de grill met in de schelp gebakken kokkels, bouillabaissesaus en Bomba rijst
€ 26,75

Heilbot uit de oven, groentekorstje, krokante gamba’s en courgette
€ 26,50

Hele gekookte zeekreeft met groenten en saffraan
€ 36,50

Gebakken kalfszwezerik met ‘n saus van zee- en rivierkreeft en truffeljus
€ 28,50

Barbarie eend op drie manieren gepresenteerd, eigen jus met laurier
€ 24,00

Gebraden runderribstuk met zacht gegaard sukade, gekonfijt witlof en saus van beukenzwammetjes
€ 25,00

Proeverij van Gasconne varken, taartje van knolgroenten en z'n eigen jus met gezouten citroen
€ 24,50


DESSERTS
Verschillende soorten Franse en Hollandse kazen
€ 13,50

Mousse van melkchocolade met chocoladespongecake
€ 9,75

Crème van citroen met een salade van bloedsinaasappel, Italiaanse meringue en frisse sabayon
€ 9,50

Crème brûlée van koffie met gekarameliseerde walnoot, notenijs en ingelegde ananas
€ 9,50

Taartje van granny smith, kaneel en calvados met vanille-roomijs
€ 10,00

Witte chocolade, truffel gepaneerd met bastognekruimels, cranberries en pompoenpitolie
€ 10,00

Grand dessert “Le Vieux Jean”
€ 15,00



RESERVEREN