HOME RESTAURANT MENUKAART ZALEN ACTUEEL ROUTE EN CONTACT
ONZE MENU'S


VOORGERECHTEN
Terrine van eendenlever met een compote van peren en gegrilde kruidkoek
€ 17,50

In specerijen gemarineerde zalm, dumplings met garnaal en pittige pompoen, zwarte bonen en krokante glasnoedels
€ 14,50

Bruschetta met wilde gans, rode bietjes, crème van eendenlever en najaarstruffel
€ 16,00

Tonijntartaar met hangop, kruidenolie en een gemarineerde garnaal
€ 14,50

Romige salade van kwartelborst en aardappel met vadouvan, kwartelei en pittige kwartelboutjes
€ 14,00

Brandade van zeeduivel met "Pata Negra"ham, coquilles St. Jaques van de grill en rode koolmayonaise
€ 16,50

Kroketjes van kabeljauwwangetjes met Japans zeewier en sojaboontjes
€ 12,00

Halve, met dragonboter, gegrilde zeekreeft - 2 pers. -
€ 19,75 pp.



HOOFDGERECHTEN
Schelvis met penne rigate, gesmoorde prei en krab, alles licht gegratineerd met witte boter
€ 24,50

Gegrilde griet met gekonfijte witlof, risotto en gebakken eekhoorntjesbrood
€ 27,50

Hele gekookte zeekreeft met groenten en saffraan
€ 37,50

Gebakken kalfszwezerik met ‘n saus van zee- en rivierkreeft en truffeljus
€ 28,50

Black Angus schouderhaas met pastinaak uit de oven, spekkruim en gebakken paddenstoelen
€25,00

Schots hert met gesmoorde kool en wildjus met specerijen
geserveerd met een hertenstoofpotje en peen en uien
€ 24,50

Ibérico varken, de schouder zachtjes gegaard, de rug gebraden en de witte bonen met chorizo
€ 25,00


DESSERTS
Verschillende soorten Franse en Hollandse kazen
€ 13,50

Gepocheerde peer, lichtjes gegratineerd met Poire Williams, geserveerd met een wentelteefje, perencompote en sorbetijs
€ 10,00

Pure chocoladetaartje, warm geserveerd met amarenekersen, chocoladetruffeltjes en chocolademousse
€ 10,50

Tompouce van kaneel, mascarpone en Granny Smiths
€ 9,50

Twee crèmes: van limoenblad en daarna gebrand met rietsuiker en van citroen gegarneerd met Italiaanse meringue en gekarameliseerde pistache
€ 9,50

Grand dessert “Le Vieux Jean”
€ 15,00



RESERVEREN