HOME RESTAURANT MENUKAART ZALEN ACTUEEL ROUTE EN CONTACT
ONZE MENU'S


VOORGERECHTEN
Terrine van eendenlever met een compote van peren en gegrilde kruidkoek
€ 17,50

Komkommer op diverse manieren met ei en gerookte Bawykov zalm
€ 14,50

Zachtjes gegaarde runderkogel gevuld met gegrilde courgette, avocado en spitskool, mayonaise van geroosterde paprika.
€ 14,50

Tonijntartaar met hangop, kruidenolie en een gemarineerde garnaal
€ 14,50

Romige salade van kwartelborst en aardappel met vadouvan, kwartelei en pittige kwartelboutjes
€ 14,00

Salade met watermeloen, Spaans iberico ham, pikante koekjes en krokante langoustines € 16,50

Kroketjes van slakken met aïoli
€ 13,00

Halve, met dragonboter, gegrilde zeekreeft - 2 pers. -
€ 19,75 pp.



HOOFDGERECHTEN
Schelvis met penne rigate, gesmoorde prei en krab, alles licht gegratineerd met witte boter
€ 24,50

Tarbot van de grill met geroosterde bospeen, zilte groenten en in de schelp gebakken kokkels
€ 27,50

Hele gekookte zeekreeft met groenten en saffraan
€ 37,50

Gebakken kalfszwezerik met ‘n saus van zee- en rivierkreeft en truffeljus
€ 28,50

Black Angus schouderhaas met pastinaak uit de oven, spekkruim en gebakken paddenstoelen
€25,00

Hollanse wilde eend met knolselderij, specerijen en gebakken vijg
€ 24,50

Ibérico varken, de schouder zachtjes gegaard, de rug gebraden en de witte bonen met chorizo
€ 25,00


DESSERTS
Verschillende soorten Franse en Hollandse kazen
€ 13,50

Gepocheerde peer, lichtjes gegratineerd met Poire Williams, geserveerd met een wentelteefje, perencompote en sorbetijs € 10,00

Pure chocoladetaartje, warm geserveerd met amarenekersen, chocoladetruffeltjes en chocolademousse € 10,50

Tompouce van kaneel, mascarpone en Granny Smiths € 9,50

Twee crèmes: van limoenblad en daarna gebrand met rietsuiker en van citroen gegarneerd met Italiaanse meringue en gekarameliseerde pistache € 9,50

Grand dessert “Le Vieux Jean”
€ 15,00



RESERVEREN