HOME RESTAURANT MENUKAART ZALEN ACTUEEL ROUTE EN CONTACT
ONZE MENU'S


VOORGERECHTEN
Terrine van eendenlever met een compote van peren en gegrilde kruidkoek
€ 17,50

In specerijen gemarineerde zalm, dumplings met garnaal en pittige pompoen, zwarte bonen en krokante glasnoedels
€ 14,50

Tonijn, op twee manieren geserveerd, zoetzure groenten, maiscrème en haringkuit
€ 16,50

Rillettes en ham ‘Pata Negra’ met augurk en mierikswortel
€ 14,75

Limburgse asperges met verse Morieljes en raapsteeltjes
*gebakken eendenlever suppl. 5,50
€ 16,00

Kingkrab, salade van quinoa, limoen en een warm krabkoekje
€ 15,00

Wilde gamba’s van de grill met dim sum van gevogelte, sojaboontjes en een bouillon van citroenblad
€ 16,00

Halve, met dragonboter, gegrilde zeekreeft - 2 pers. -
€ 19,75 pp.



HOOFDGERECHTEN
Gebakken kabeljauw met een ragout van Limburgse asperges, Zeeuwse lamsoor en dungesneden ham ‘Pata Negra’
€ 24,50

Heilbot gebakken in beurre noisette met gesmoorde bloemkoolroosjes en draadjesvlees
€ 25,00

Hele gekookte zeekreeft met groenten en saffraan
€ 37,50

Gebakken kalfszwezerik met ‘n saus van zee- en rivierkreeft en truffeljus
€ 28,50

Lendebiefstuk van het Black Angus rund, knolgroenten en een saus van gedroogde morieljes
€26,50

Proeverij van Hollands lentelam, groene groenten en z’n eigen jus met dragon € 26,50

Zachtjes gegaard konijnenboutje met witte bonen, katenspek, uitjes en rozemarijn
€ 24,00


DESSERTS
Verschillende soorten Franse en Hollandse kazen
€ 13,50

Lambada aardbeien met ’n luchtige aardbeienmousse, krokante wonton en sorbet van Crémant de Bourgogne € 10,00

Dame Blanche 2018 € 10,50

Citrusfruit, Guanaja chocolade, basilicum en sabayon € 10,00

Mango cheesecake met bergamot en yoghurt sorbet
€ 10,00

Grand dessert “Le Vieux Jean”
€ 15,00



RESERVEREN