HOME RESTAURANT MENUKAART ZALEN ACTUEEL ROUTE EN CONTACT
ONZE MENU'S


VOORGERECHTEN
Terrine van eendenlever met een compote van peren en gegrilde kruidkoek
€ 17,50

Komkommer op diverse manieren met ei en gerookte Bawykov zalm
€ 14,50

Salade met asperges van de grill, Ibericoham, draadjesvlees, bladspinazie en Hollandse schapenkaas
€ 14,00

Rijke "Bisque" van kreeft, krab en garnalen
€ 14,50

Rillettes van kippendij met vadouvan, geserveerd met een kleine "Ceasar" salade
€ 14,00

Tartaar van kabeljauw, zoetzure groenten, piccalilly en kibbeling
€ 14,50

Crostini met gebakken langoustines, filet américain van kalf en rode paprika
€ 16,50

Halve, met dragonboter, gegrilde zeekreeft - 2 pers. -
€ 19,25 pp.



HOOFDGERECHTEN
Geroosterde poon met romige wilde spinazie, bospeen en gevogeltejus met peterselie
€ 23,50

Zeeduivel van de grill met in de schelp gebakken kokkels, bouillabaissesaus en Bomba rijst
€ 26,75

Heilbot uit de oven, groentekorstje, krokante gamba’s en courgette
€ 26,50

Hele gekookte zeekreeft met groenten en saffraan
€ 36,50

Gebakken kalfszwezerik met ‘n saus van zee- en rivierkreeft en truffeljus
€ 28,50

Barbarie eend op drie manieren gepresenteerd, eigen jus met laurier
€ 24,00

Hollands weidelam "2017" met jonge groenten en een jus met gezouten citroen
€ 26,50

Black Angus ribstuk met zacht gegaarde nek, gebakken asperges en een saus van beukenzwam
€ 25,00


DESSERTS
Verschillende soorten Franse en Hollandse kazen
€ 13,50

Terrine van citrusfruit, frisse sabayon, citroencrème en pistache
€ 10,00

Mousse van melkchocolade met chocoladespongecake
€ 9,75

Hollandse kersen, warm en koud geserveerd met Pavlova, mascarpone en yoghurtijs
€ 10,50

Crème Caramel en een “café glacé”
€ 9,75

Witte chocoladetaartje, warm geserveerd met Hollandse frambozen en crumble van witte chocolade
€ 10,00

Grand dessert “Le Vieux Jean”
€ 15,00



RESERVEREN