HOME RESTAURANT MENUKAART ZALEN ACTUEEL ROUTE EN CONTACT
ONZE MENU'S


VOORGERECHTEN
Terrine van eendenlever met een compote van peren en gegrilde kruidkoek
€ 17,50

Komkommer op diverse manieren met ei en gerookte Bawykov zalm
€ 14,50

Zachtjes gegaarde runderkogel gevuld met gegrilde courgette, avocado en spitskool, mayonaise van geroosterde paprika.
€ 14,50

Rijke "Bisque" van kreeft, krab en garnalen
€ 14,50

Tomatentartaar met basilicum, gegrilde zwaardvis en gedroogde olijven
€ 14,50

Salade met watermeloen, Spaans iberico ham, pikante koekjes en krokante langoustines € 16,50

Kroketjes van slakken met aïoli
€ 13,00

Halve, met dragonboter, gegrilde zeekreeft - 2 pers. -
€ 19,75 pp.



HOOFDGERECHTEN
Geroosterde Noordzeeschol met licht gerookte gamba, gesmoorde paksoi en Hollandaise saus met groene kruiden
€ 24,50

Tarbot van de grill met geroosterde bospeen, zilte groenten en in de schelp gebakken kokkels
€ 27,50

Hele gekookte zeekreeft met groenten en saffraan
€ 37,50

Gebakken kalfszwezerik met ‘n saus van zee- en rivierkreeft en truffeljus
€ 28,50

Franse boerenkip met zomercantharellen, gebakken snijboon en dragon
de borst € 24,00
de poot € 19,00

Hollands weidelamsbout, kleine lasagne met zomerse groenten, lamsjus met Marokkaanse citroen
€ 26,00

Gebraden runderribstuk met zacht gegaarde rundernek, aardappelrösti en sjalotten
€ 25,00


DESSERTS
Verschillende soorten Franse en Hollandse kazen
€ 13,50

Mousse van melkchocolade met chocoladespongecake
€ 9,75

Perzik, warm en koud geserveerd met Pavlova, mascarpone en yoghurtijs
€ 10,50

Gesuikerde korstgebak met Hollands zomerfruit, sorbetijs en Zwitserse room
€ 10,00

Witte chocoladetaartje, warm geserveerd met Hollandse bramen en crumble van witte chocolade
€ 10,00

Grand dessert “Le Vieux Jean”
€ 15,00



RESERVEREN